Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na krov bolnice u Grand Rapidsu, u američkoj saveznoj državi Michigan, pri pokušaju slijetanja srušio se helikopter hitne medicinske pomoći, nakon čega se zapalio i izgorio, a dio pacijenata je evakuiran iz bolnice.


Pilot helikoptera i jedan putnik uspjeli su izaći iz helikoptera prije izbijanja požara i samo su lakše ozlijeđeni, izvijestila ja američka TV mreža MSNBC.

Vezani članci Eiffelov toranj (Foto: AFP) Eiffelov toranj zatvoren, osoblje u štrajku - razlog bi vas mogao iznenaditi Vatra progutala neboder od 26 katova u Sao Paulu (Foto: Sao Paulo Fire Department) Šokantna snimka: U trenu se srušio gorući neboder od 24 kata, spasioci traže preživjele

Prema izjavama svjedoka, koje prenosi internet portal The Grand Rapids Press, helikopter je repom zahvatio toranj radio odašiljača na ravnom krovu bolnice Spectrum Health Butterworth, nakon čega se zavrtio, srušio i zapalio.

Bolnica je priopćila da je pilot helikoptera jedan od njihovih najiskusnijih pilota, vjetnamski veteran, koji je uvježbavao brzo slijetanje i polijetanje na krov.

Bolnica Spectrum Health Butterworth, smještena u središtu Grand Rapidsa, jedini je traumatološki centar prve kategorije u zapadnom dijelu Michigana.