Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Razmislit ćemo'

NOVA PRAVILA IGRE Spremni na udare, no koaliciji protiv IS-a ne žele pristupiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rusija javlja kako se neće priključiti međunarodnoj koaliciji protiv Islamske države (IS) koju predvode Sjedinjene Države, u obliku u kakvom je sada.

Rusija je spremna razmisliti o zračnim udarima u Iraku ako to zatraže iračka vlada ili rezolucija UN-ova Vijeća sigurnosti, ali nije spremna priključiti se međunarodnoj koaliciji pod vodstvom SAD-a protiv Islamske države.

Pročitajte i ovo SAD šalje vojnu pomoć Ukrajini Rat u Europi SAD najavio novu vojnu pomoć Ukrajini: Stiže oružje vrijedno šest milijardi dolara Vladimir Putin Jedanaestero pritvorenih "Jeste li sigurni?" Rusija ne vjeruje da je za pokolj u Moskvi odgovorna Islamska država, prstom upiru na drugu stranu

Saudijska Arabija traži da Rusija zaustavi napade u Siriji

"Primimo li zahtjev iračke vlade u tom smislu ili se donese rezolucija UN-ova Vijeća sigurnosti (...) razmislit ćemo je li politički i vojno primjereno" početi zračne udare, rekao je dužnosnik ruskog ministarstva vanjskih poslova Ilja Rogačov, a prenijela je agencija Ria Novosti.

Ta agencija također prenosi riječi dužnosnika ministarstva da se Rusija neće priključiti međunarodnoj koaliciji protiv Islamske države (IS) koju predvode Sjedinjene Države, u obliku u kakvom je sada. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene