Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavljena u parku

Kraljica ljepote (37) bila je brutalno pretučena i ostavljena da umre u parku: Otkrili ubojicu nakon 40 godina

Noelle Russo ubijena je 1983. godine
Noelle Russo ubijena je 1983. godine Foto: Twitter
Muškarac je uhićen nakon što ga je DNK povezao sa slučajem ubijene kraljice ljepote 1983. godine. 37-godišnja Noelle Russo, nasmrt je pretučena u kalifornijskom parku.

Policija u Kaliforniji riješila je slučaj brutalno pretučene žene nakon provedene DNK analize. 37-godišnjakinja je brutalno pretučena i ostavljena da umre u parku u sjevernoj Kaliforniji prije četiri desetljeća.

DNK dokazi povezali su 65-godišnjeg Alfreda Carretera iz Lakeporta u Kaliforniji s ubojstvom Noelle Russo, izvijestio je tužitelj okruga Sonoma, prenosi The Independent.

Russo, koja je 1962. godine proglašena za Miss Burlingamea, grada u Kaliforniji, zadnji put je viđena 24. lipnja 1983. godine. Prijatelji su ispričali da se posvađala s dečkom i da je otišla kod prijateljice u Santa Rosu.

Pročitajte i ovo Bombardiranje Gaze Rat na Bliskom istoku VIDEO Uznemirujuća snimka s festivala smrti, Hamas izdao upozorenje za stanovnike izraelskog grada: "Napustite ga do pet sati popodne"

Prijatelj ju je navodno odvezao do Courthouse Squarea kako bi mogla uhvatiti autobus natrag do svog stana u Rohnert Parku, sjeverno od San Francisca. Nikada se više nije čulo za nju.

Pretučena drvenim predmetom

Prijavljeno je da je Noelle Russo nasmrt pretučena drvenim predmetom.

Jedinica za istraživanje nasilnih zločina u to je vrijeme pokrenula istragu ubojstva. Iako je tijekom godina prikupljena značajna količina dokaza, nitko tada nije uhićen.

Pročitajte i ovo Šibenik kamerama protiv prekršaja u prometu, ilustracija - 4 Pod videonadzorom Veliko oko puni gradsku blagajnu: Za dva mjeseca naplatili 50.000 eura kazni

Slučaj je ponovno otvoren 2010., kada su detektivi počeli slati dokaze na DNK analizu Kriminalističkom laboratoriju okruga Santa Clara i Institutu za serološka istraživanja.

Osumnjičeni 65-godišnjak trenutno je u zatvoru u okrugu Sonoma i zadržan je bez jamčevine. Njegovo sljedeće pojavljivanje pred sudom zakazano je za 18. listopada. Nije jasno je li poznavao žrtvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene