Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

28. srpnja nepoznat muškarac naoružan samo automatskim pištoljem, lica omotana rupcem i s kacigom na glavi, izveo je dosad neviđenu krađu!


Britanska osiguravateljska tvrtka Lloyd's priopćila je u utorak da nudi nagradu od milijun eura za informaciju koja će omogućiti da se pronađe nakit ukraden koncem srpnja iz hotela Carlton u Cannesu, u nesvakidašnjoj krađi nakita vrijednog više od sto milijuna eura.

>> U Španjolskoj uhićen osumnjičenik za krađu nakita na Canneskom festivalu

28. srpnja nepoznat muškarac naoružan samo automatskim pištoljem, lica omotana rupcem i s kacigom na glavi, izveo je u tom hotelu na Azurnoj obali dosad neviđenu krađu, odnijevši 72 prstena, privjeske, naušnice i drugi nakit optočen dijamantima vrijedan 103 milijuna eura.

Osiguravatelj je obećao nagradu od milijun eura, ali ona ovisi o važnosti informacije i o nakitu koji će se eventualno pronaći.

Lloyd's je već ponudio nagradu od 700.000 eura nakon napada na uglednu draguljarnicu Harry Winston u Parizu u prosincu 2008. Tada je pronađeno 89 posto ukradenog nakita, ali policija nije htjela reći je li nagrada omogućila takav rasplet događaja. (HINA)
 

Vezani članci Pljačka u pariškom hotelu Ritz (Foto: AFP) Ukrali nakit vrijedan milijune eura: Sjekirama razbili izlog u poznatom pariškom hotelu, uhićena tri pljačkaša Slika nije dostupna VIDEO Koja brzina: U manje od 30 sekundi ukrao nakit vrijedan 140 milijuna dolara!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook