Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio po prstima

Oštre reakcije na Dodika: "Nećeš ti, Milorade, ništa proglasiti. Minutu kasnije ćeš završiti iza rešetaka"

Ramo Isak
Ramo Isak Foto: Dejan Rakita/Pixsell
Ramo Isak oštro je reagirao na insinuaciju Milorada Dodika da bi se Republika Srpska uskoro mogla odcijepiti od Federacije BiH te mu je zaprijetio zatvorom.

Federalni ministar unutarnjih poslova Bosne i Hercegovine Ramo Isak oštro je reagirao na najavu Milorada Dodika da bi se Republika Srpska uskoro mogla odcijepiti od Federacije BiH ako predstavnik međunarodne zajednice Christian Schmidt nametne Zakon o državnoj imovini BiH. 

"Milorade, ako visoki predstavnik Christian Schmidt nametne Zakon o državnoj imovini BiH u 17 sati, a ti proglasiš neovisnost u 11 sati,  u jedanaest sati i jednu minutu završit ćeš iza rešetaka. To ti garantiram. Pa izvoli", poručio je Isak.

Pročitajte i ovo Eksplodirala cisterna Tragedija u Liberiji UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Eksplodirala cisterna, poginulo više od 40 ljudi: "Vozač im je rekao da ne lupaju..."

Nakon ovog upozorenja Isak je Dodika izazvao da svoju odluku donese i prije visokog predstavnika.

"Budi hrabar i pokušaj, a uspjeti nećeš, ili prestani trovati bosanskohercegovačko društvo i sijati strah, mržnju, razdor i netrpeljivost.

Nećeš ti, Milorade, ništa proglasiti. Mogu samo tebe proglasiti. I to krivim. Krivim za počinjenje teških krivičnih djela, kažnjivih prema odredbama kaznenog zakona Bosne i Hercegovine", poručio mu je, a prenio N1.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene