Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Radi zadovoljenja pohote školarkama ukrao 1.500 pari cipela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Eric Heinrich iz Wisconsina priznao je krivnju za krađu više od 1.500 pari cipela djevojčicama iz obližnjih škola. Policiji je rekao kako je to učinio radi zadovoljenja seksualnih potreba.

26-godišnji Heinrich uhićen je 24. svibnja nakon što ga je par dana ranije sigurnosna kamera snimila kako ulazi u jednu srednju školu, te kako odlazi s nekoliko predmeta. 

Pročitajte i ovo XStep Air ulošci su mekani i anatomski se prilagođavaju stopalu Laki korak Najudobniji ulošci na svijetu za cjelodnevnu udobnost, odmorna stopala i 100 %-tno zadovoljstvo! Obuća albanskog premijera (Foto: AFP) - 6 Casual ili formal? Primjećujete li nešto neobično? Albanski premijer još jednom izazvao čuđenje zbog neobičnog stajlinga

Policija ga je pronašla preko registarske pločice na vozilu. Pri pretresu njegova stana i unajmljenog skladišta pronađene su ukradene cipele. 

Policija je izvijestila da je Heinrich radio za tvrtku koja održava kablovsku, pa je tako pri intervencijama sakupljao ključeve od škola u kojima je popravljao kvarove. Njih je iskoristio za pljačku 3 srednje škole i čak 6 puta u polsjednje dvije godine jednu osnovnu školu u gradu Waukesha.  

Heinrich je policiji već otprije poznat po krađi cipela. 2005. je na zahtjev tužiteljstav ipak pušten nakon što je odradio 50 sati dobrotvornog rada i godinu dana uvjetne kazne. Jučer je sudu priznao krivnju, a sud će mu kaznu izreći 23. listopada. 


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene