U znak protesta protiv paketa poreznih zakona koje je prošli tjedan potpisao američki predsjednik Donald Trump, a kojima se smanjuju porezi za najbogatije, jedan je muškarac iz Los Angelesa pred dom ministra financija na Božić donio specijalni dar - kutiju punu konjskog izmeta.

Galerija Kutija s konjskim izmetom (Screenshot Reuters) +0 Robert Strong (Screenshot Reuters)

Robert Strong, 45-godišnji psiholog iz Los Angelesa, kazao je za agenciju Reuters da je ostavio kutiju s konjskim izmetom za tajnika državne riznice (pandan ministru financija) Stevena Mnuchina i predsjednika Donalda Trumpa, i to na kolnom prilazu Mnuchinovog doma u mondenom Bel Airu.

Jedna je televizijska kuća izvijestila kako ministar u vrijeme dostave "božićnog dara" nije bio kod kuće, a paket je pronašao njegov susjed. Ni američka tajna služba koja je ispitala Stronga ni policija nisu potvrdili da je on odgovoran niti je protiv njega, za sada podnesena prijava.

Policijski poručnik Rob Weise rekao je da je moguće da onaj tko je ostavio paket nije prekršio zakon jer kutija puna konjskog izmeta nije predstavljala opasnost.

Bijela kuća nije komentirala ovaj incident.

Vezani članci Donald Trump, Joe Biden Trump najavio važnu objavu, Biden upozorio: ''Moć u Americi tamo je gdje je uvijek bila'' Ivica Puljić, dopisnik Al jazeere Puljić o neizvjesnosti američkih izbora i što se treba dogoditi da se Trump opet kandidira: "Vrlo neobično za SAD"

Prošlog tjedna američki Senat usvojio je poreznu reformu kojom se ukida Obamacare, a porezi za najbogatije se smanjuju.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju