Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Protest protiv poreza

Bljak "božićni dar": Trumpu i njegovu ministru financija isporučio kutiju s izmetom

Kutija s konjskim izmetom (Screenshot Reuters)
Kutija s konjskim izmetom (Screenshot Reuters)
Aktualno Galerija Kutija s konjskim izmetom (Screenshot Reuters) Kutija s konjskim izmetom (Screenshot Reuters) +0 Robert Strong (Screenshot Reuters) Galerija 1/2 >>
U znak protesta protiv paketa poreznih zakona koje je prošli tjedan potpisao američki predsjednik Donald Trump, a kojima se smanjuju porezi za najbogatije, jedan je muškarac iz Los Angelesa pred dom ministra financija na Božić donio specijalni dar - kutiju punu konjskog izmeta.

Robert Strong, 45-godišnji psiholog iz Los Angelesa, kazao je za agenciju Reuters da je ostavio kutiju s konjskim izmetom za tajnika državne riznice (pandan ministru financija) Stevena Mnuchina i predsjednika Donalda Trumpa, i to na kolnom prilazu Mnuchinovog doma u mondenom Bel Airu.

Jedna je televizijska kuća izvijestila kako ministar u vrijeme dostave "božićnog dara" nije bio kod kuće, a paket je pronašao njegov susjed. Ni američka tajna služba koja je ispitala Stronga ni policija nisu potvrdili da je on odgovoran niti je protiv njega, za sada podnesena prijava.

Policijski poručnik Rob Weise rekao je da je moguće da onaj tko je ostavio paket nije prekršio zakon jer kutija puna konjskog izmeta nije predstavljala opasnost.

Bijela kuća nije komentirala ovaj incident.

Pročitajte i ovo Stoltenberg i Zelensky na NATO sastanku Raspravljaju i o Stoltenbergovom nasljedniku NATO dogovara plan za Ukrajinu u slučaju da pobijedi Trump Fotografija Joea Bidena vezanog u kamionetu potez izazvao kritike Trump objavio video fotografije vezanog Bidena: "Potiče političko nasilje i vrijeme je da ga ljudi ozbiljno shvate"

Prošlog tjedna američki Senat usvojio je poreznu reformu kojom se ukida Obamacare, a porezi za najbogatije se smanjuju.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene