Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pronađeni ostaci Maddie McCann?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ronioci koji su pretraživali umjetno jezero, udaljeno svega 20 minuta od portugalskog ljetovališta u kojem je nestala Madeleine McCann, pronašli su vrećicu s malenim kostima.

Portugalski odvjetnik Marcos Aragao Correia, koji je naručio pretraživenje jezera, smatra kako je Maddie ubijena unutar 48 sati nakon nestanka. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Maddie je njezin otac zakopao na plaži' Slika nije dostupna Policija odustala od potrage za Maddie

'Pronašli smo dvije vrećice, a u jednoj su bile male kosti. Trenutačno ne možemo znati radi li se o ljudskim kostima, ali izgledaju kao da su dijelovi dječjih prstiju. Premali su da bi pripadali odrasloj osobi', kazao je odvjetnik.

Izvješća o pronalasku vrećice s kostima odmah su dobili privatni istražitelji koji rade na slučaju nestanka djevojčice te svi koji sudjeluju u istrazi o nestanku.

>> Objavljena skica osumnjičenog za otmicu malene Madeleine

>> Blizu mjesta nestanka Maddie McCann nestala još jedna djevojčica

>> McCannovi pregovaraju o snimanju filma o potrazi za Maddie

>> Video: Madeleinini roditelji otmičaru uputili video poruku

>> Još članak o ovome slučaju...

'Policija nas nije obavijestila o tome je li njihov pronalazak značajan. Još nema potvrde radi li se uopće o ljudskim kostima, a one lako mogu pripadati nekoj životinji. Nema nikakve potvrde da se radi o Maddie. Mi i dalje vjerujemo kako je ona živa', kazao je glasnogovornik obitelji McCann, Clarence Mitchell.

Ovo je već drugi put da je Correia tražio ronioce da pretraže jezero. On je od početka uvjeren kako je jezero povezano s nestankom djevojčice jer je jedan vozač kamiona izjavio kako je, samo dva dana nakon nestanka, na tom mjestu vidio ženu s djevojčicom koja je sličla na Maddie.

Tijekom prvog pretraživanja ronioci su pronašli nešto konopca, dijelove ljepljive treka i jednu bijelu pamučnu čarapu.

Roditelji od djevojčice već su ranije optužili Correiu kako radi na samopromociji, te kako jezero najvjerojatnije nema nikakve veze s nestankom njihovog djeteta. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene