Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pad zrakoplova

DRAMA OČAJNE MAJKE Probijala se noću kroz snijeg kako bi spasila bebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Preživjeli putnici uspjeli su stupiti u kontakt sa spasilačkim ekipama, ali nisu bili u mogućnosti opisati položaj srušenog zrakoplova.

Pet osoba, uključujući pilota i petomjesečnu bebu, izgubili su živote u padu manjeg zrakoplova u Aljasci. Cessna sa 10 putnika srušila se u petak navečer daleko od civilizacije, piše CNN.

Pročitajte i ovo Srušio se most u Baltimoreu - 4 Tragedija u Baltimoreu VIDEO Jedna osoba preminula, sve je manje nade za nestale u rijeci: Otkriveno zašto se brod zabio u most Mjesto pronalaska skijaša na planini Tete Blanche - 4 Tragičan kraj potrage Dramatični posljednji trenuci stradalih skijaša: Lopaticama pokušali iskopati špilju kako bi se sakrili

Iako su preživjeli putnici uspjeli stupiti u kontakt sa spasilačkim ekipama, uslijed loših vremenskih uvjeta nisu bili u mogućnosti opisati položaj srušenog zrakoplova.

Svjesna da je potraga za olupinom u noći kao traženje igle u plastu sijena, 25-godišnja Maleane Coffee, čija je beba u tom trenutku bila teško ozlijeđena, izašla je na snijeg i po gustoj magli probila se kroz sklisku tundru do najbližeg sela St. Mary.

Belgija: Jedanaest mrtvih u nesreći zrakoplova

Ondje su joj u pomoć priskočili lokalni stanovnici koje je hrabra majka odvela natrag do mjesta nesreće. Kada se sa 50-ak seljana vratila do olupine koja je bila udaljena oko pola milje, za njenu bebu bilo je prekasno.

Dječačić je podlijegao ozljedama, kao još četvero ostalih putnika koji su zadobili teške ozljede glave i višestruke prijelome. No hrabra Melanie pomogla je da se spase životi ostalih putnika.

Oni bi teško dočekali jutro da ih seljani nisu odnijeli do vozila hitne pomoći kojima su ih zatim odvezeni u 25 kilometara udaljen Mountain Village.

'Fascinantno je kako je uspjela pronaći put do sela po tako lošem vremenu i zapamtiti povratak nazad', kazao je jedan od bolničara, dirnut sudbinom mlade majke koja je ostala bez djeteta.

Dok se ozlijeđeni oporavljaju, vlasti pokušavaju ustanoviti okolnosti koje su dovele do pada zrakoplova. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene