Pijani 44-godišnji muškarac vozio je Mirkovcima atomobil bez dvije gume. Policija mu je oduzela vozačku na tri mjeseca i odredila kaznu od 12.000 kuna.

Galerija


Policija je u ponedjeljak u Mirkovcima u Vukovarsko-srijemskoj županiji zaustavila 44-godišnjeg muškarca koji je s 2,23 promila alkohola u krvi vozio automobil vinkovačkih registracijskih oznaka bez dvije gume. 

Vezani članci Gnjusan čin navijača Dinama VIDEO Sramotan ispad u Borovu: Skupina muškaraca uzvikivala "Ubij Srbina" i pjevala "Oj hrvatska mati, Srbe ćemo klati". Oglasila se i policija Policija, ilustracija Na benzinskoj u Županji mladić prijetio 18-godišnjakinji pa ju pokušao ugušiti

Vozač je već ranije osuđivan za iste ili slične prekršaja, s toga je uhićen jer je prijetila mogućnost ponavljanja djela, priopćila je PU vukovarsko-srijemska. 

Smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a nakon čega je iniciran žurni prekršajni postupak.

Presudom Općinskog suda u Vinkovcima 4. svibnja vozaču je izrečena novčana kazna od 12.000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od tri mjeseca, izvijestila je policija.