Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BRAVO, MAJSTORE!

Prizor koji se rijetko viđa: Pijan vozio bez dvije gume, zaradio kaznu od 12.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani 44-godišnji muškarac vozio je Mirkovcima atomobil bez dvije gume. Policija mu je oduzela vozačku na tri mjeseca i odredila kaznu od 12.000 kuna.

Policija je u ponedjeljak u Mirkovcima u Vukovarsko-srijemskoj županiji zaustavila 44-godišnjeg muškarca koji je s 2,23 promila alkohola u krvi vozio automobil vinkovačkih registracijskih oznaka bez dvije gume. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Dionica Zagreb Lipovac Gas, gas: Divljao na autocesti, snimile ga kamere pa zaradio kaznu Tin Kovačić, reporter Dnevnika Nove TV Ubio oca, propucali ga policajci Detalji krvavog pohoda u Slavoniji: Unutarnja kontrola stigla u Vinkovce, epilog ubojstvu dat će stručni tim

Vozač je već ranije osuđivan za iste ili slične prekršaja, s toga je uhićen jer je prijetila mogućnost ponavljanja djela, priopćila je PU vukovarsko-srijemska. 

Smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a nakon čega je iniciran žurni prekršajni postupak.

Presudom Općinskog suda u Vinkovcima 4. svibnja vozaču je izrečena novčana kazna od 12.000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od tri mjeseca, izvijestila je policija. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene