Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Milan Sabic/Pixsell

Jučer se u Kutini dogodila prometna nesreća u kojoj su lakše ozlijeđene dvije osobe. Protiv jednog sudionika bit će podignut prekršajni nalog zato što je kršio mjeru izrečene samoizolacije.


U Kutini, 12. travnja oko 14:30 sati, dogodila se automobilska nesreća u kojoj su lakše ozlijeđene dvije osobe, 55-godišnjak i putnica iz vozila kojim je upravljao 29-godišnjak.

Do nesreće je došlo kada je 55-godišnji vozač po utjecajem alkohola od 1,8 promila skrenuo u suprotnu traku i udario u vozilo kojim je upravljao 29-godišnjak. Od siline udarca 55-godišnjak je odbačen u odvodni kanal te protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu, izvijestili su iz PU sisačko-moslavačke.

Epidemiologinja, ilustracija Teško stanje u hrvatskim bolnicama: U Varaždinu obustavljen hladni pogon, KB Dubrava otvara novi odjel za teške pacijente, stanje je loše i u Šibeniku

Prevrnula se prikolica na autocesti A1 01 Snijeg i orkanska bura stvaraju velike probleme u prometu: Na A1 prevrnula se prikolica, ne putujte ako ne morate

Protiv 29-godišnjaka slijedi prekršajni nalog, ali ne zbog izazivanja prometne nesreće, već jer je trebao biti u samoizolaciji koja mu je ranije izrečena.