Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kakav peh

Kažnjen zbog nepoštivanja samoizolacije nakon što ga je udarilo drugo vozilo kojim je upravljao pijani 55-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer se u Kutini dogodila prometna nesreća u kojoj su lakše ozlijeđene dvije osobe. Protiv jednog sudionika bit će podignut prekršajni nalog zato što je kršio mjeru izrečene samoizolacije.

U Kutini, 12. travnja oko 14:30 sati, dogodila se automobilska nesreća u kojoj su lakše ozlijeđene dvije osobe, 55-godišnjak i putnica iz vozila kojim je upravljao 29-godišnjak.

Do nesreće je došlo kada je 55-godišnji vozač po utjecajem alkohola od 1,8 promila skrenuo u suprotnu traku i udario u vozilo kojim je upravljao 29-godišnjak. Od siline udarca 55-godišnjak je odbačen u odvodni kanal te protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu, izvijestili su iz PU sisačko-moslavačke.

Pročitajte i ovo Koronavirus, Hrvatska - 4 1936 NOVOZARAŽENIH Teško stanje u hrvatskim bolnicama: U Varaždinu obustavljen hladni pogon, KB Dubrava otvara novi odjel za teške pacijente, stanje je loše i u Šibeniku

Pročitajte i ovo Nevrijeme na moru U prekidu brojne linije Snijeg i orkanska bura stvaraju velike probleme u prometu: Na A1 prevrnula se prikolica, ne putujte ako ne morate

Protiv 29-godišnjaka slijedi prekršajni nalog, ali ne zbog izazivanja prometne nesreće, već jer je trebao biti u samoizolaciji koja mu je ranije izrečena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene