Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomagao ukrcaju, nije imao iskaznicu

Pretraga zrakoplova u Philadelphiji zbog sumnjivca na pisti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U međunarodnoj zračnoj luci u Philadelphiji, u SAD-u, vlasti su u četvrtak zaustavile polijetanje zrakoplova US Airwaysa prema Bermudskim otocima i naredile da ga se pregleda zbog sumnjive osobe koja se pojavila pri ukrcavanju prtljage u zrakoplov, izvijestile su američke televizijske postaje.

Predstavnik policije izjavio je za lokalnu TV postaju WPVI da su dvojica radnika US Airwaysa ukrcavala prtljagu u zrakoplov na letu 1070 prema Bermudskim otocima. Pomogao im je nepoznati muškarac u odori US Airwaysa bez identifikacijske oznake, a kada su ga pitali tko je, udaljio se i poslije nije pronađen, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija bile su lažne Panika u susjedstvu: Sedam škola primilo dojave o bombama Geodetski fakultet Financijski interesi EU Velika akcija policije i europskog tužitelja: Češljaju Geodetski fakultet, objavljeni prvi detalji

Dvojica radnika upozorila su vlasti, koje su zaustavile zrakoplov i naredile da ga se pregleda. Zrakoplov je završio na pregledu na udaljenome mjestu na pisti, a putnici su izišli iz njega i u autobusima čekaju da on završi, izvijestila je TV postaja WPVI. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene