Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićena je

Preminuo dvogodišnjak, majka tvrdila da je pao s tobogana: Obdukcija otkrila jezive detalje

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Talijanska policija uhitila je majku sina koji je sredinom kolovoza preminuo u bolnici. Majka je tvrdila da je pao s tobogana, no obdukcija je razotkrila strašne detalje.

Talijanska policija uhitila je majku dvogodišnjeg dječaka Marcusa, koji je preminuo u Livornu 18. kolovoza od stravičnih ozljeda koje je zadobio tijekom pada.

Majka je policiji tvrdila da je dječak dan ranije dva puta pao s tobogana te da se tako ozlijedio. No, policija ne vjeruje u njezinu priču.

Majka je 17. kolovoza nazvala hitnu pomoć govoreći da sinu nije dobro i da se ozlijedio na dječjem igralištu prilikom pada s tobogana. Liječnici su dojurili, ali za mališana je već bilo prekasno.

Pročitajte i ovo Prizor stravične nesreće Strava na cesti VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: Vozio je u suprotnom smjeru na autocesti, a nekoliko sekundi kasnije slijedi stravičan sudar

Obdukcija je pokazala da je mališan zadobio povrede uslijed pada sa mnogo veće visine od tobogana, a majka je privedena 1. rujna zbog sumnje da mu je ona nanijela ozljede. Liječnici su utvrdili da je mališan ima stravične ozljede svih ekstremiteta, zbog čega nije mogao biti pokretan i da to nije rezultat pada s tobogana nego da je bačen ili pao sa zgrade ili stepenica.

Pročitajte i ovo Karlo Seifert misteriozni slučaj EKSKLUZIVNO Suprug nestale Marijane Seifert prvi put otkriva što se događalo kobne noći, što mu je rekla, a progovorio je i o obiteljskom nasilju: "Prisiljen sam na ovo"

"Priča koju je rekla majka, da je dječak pao s tobogana na igralištu, nije se poklapala s dječakovim ozljedama", poručili su iz policije, piše Italy24.

Policija je također ustanovila da majka 16. kolovoza ušla s dječakom u zgradu i da je izašla s njim u naručju 11 sati kasnije te se sumnja da je mališan već tada bio mrtav.

Toga dana majka je trebala dijete vratiti ocu, koji je imao starateljstvo nad njime, ali je zvala hitnu koja je mališana odvezla u bolnicu.

U petak je policija uhitila majku.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene