Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbio podmiriti 12.000 eura

Predsjednik države uhitio sina jer nije platio račun u hotelu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Centralnoafričke Republike François Bozizé naredio je da se njegov sin uhiti jer je odbio platiti hotelski račun u iznosu od 12.000 eura.

'Kapetan Kevin Bozizé pritvoren je po naređenju šefa države', rekao je policijski izvor za AFP. Proveo je nekoliko dana u hotelu Ledger plaza i nije platio račun za sobu, obroke i druge usluge. Procjenjuje se kako je napravio račun od 12.000 eura.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Traži ih policija Hrvati nabili račun od 2.000 eura u luksuznom hotelu pa nestali bez traga Slika nije dostupna Ako novac već nije potrošen EU: Jakovina može dobiti povrat za kartu na Bali, ali za hotel NE!

>> Ovo će biti najviši hotel na svijetu, gradi se 20 godina!

Mlađi Bozizé uhićen je 6. studenog i nalazi se u istražnim prostorijama nacionalne policije SRI.

'Kad je upravitelj hotela zatražio od njega da plati račun, on je to odbio. Kad je doznao za incident, njegov otac ih je obojicu pozvao. Kevin je pred upraviteljem rekao kako je odsjeo u hotelu i da je platio račune. Obojica su potom odvedena u SRI i kad su činjenice utvrđene, upravitelj je oslobođen', rekao je izvor.

'Šef države je tada shvatio da se i drugi dužnosnici, pogotovo vojni, nekada nađu u sličnoj situaciji i naložio im da odmah plate svoje račune ili riskiraju suđenje', navodi AFP.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene