Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Predsjednik ANC-a Jacob Zuma pozvao sugrađane da ne podliježu panici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik stranke na vlasti u Južnoafričkoj Republici Jacob Zuma pozvao je sugrađane da 'ne podliježu panici' zbog ostavke trećine vlade nakon prisilnog odlaska predsjednika Thaba Mbekija.

'Te ostavke ne znače krizu i nema razloga da se podlegne panici', rekao je predsjednik Afričkog nacionalnog kongresa u govoru u Secundi, u pokrajini Mpumalangi, na sjeveroistoku zemlje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zanimljivi rezultati Može li pojava nove stranke uzdrmati političku scenu u Hrvatskoj? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV Predstavljanje političke stranke Izbori su sve bliže Hrvatska je dobila novu političku stranku: Ima poznatih lica, obećavaju plaće veće za 50 posto

'Rješavanju stanja pristupit će se oprezno kako bi se spriječio prekid u radu državnih služba', dodao je, pozivajući 'dužnosnike u ministarstvima u kojima su se dogodile ostavke da nastave raditi i ne daju se omesti'.

'Trenutačna politička zbivanja riješit će se uskoro i ne smiju omesti rad javnih služba', istaknuo je suparnik predsjednika u ostavci.

Četrnaestero članova vlade, među njima dopredsjednica vlade, desetero ministara i troje njihovih zamjenika, predali su ostavke predsjedniku države, objavilo je predsjedništvo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene