Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neimenovani izvor

Predsjednički izbori u Venezueli vjerojatno 14. travnja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sljedeći predsjednički izboru u Venezueli održati će se vjerojatno u nedjelju 14. travnja, objavio je neimenovani izvor iz državnog izbornog povjerenstva.

Venezuelanski tisak također u subotu navodi da će izbori biti 14. travnja i da će izborno povjerenstvo o tome još tijekom subote donijeti odluku. Predaja kandidatura bi mogla početi u već u nedjelju, prema dnevnom listu El Universal.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U tunelu metroa VIDEO Snimljeno ukazanje pokojnog Huga Chaveza? Slika nije dostupna Na njegov 59. rođendan Venezuela: Stotine ljudi Chavezu odalo počast!

>> U javnost izlaze detalji agonije Huga Chaveza

Predsjednik Hugo Chavez je umro 5. ožujka od posljedica raka. Pretpostavlja se da će na izborima glavni suparnici biti aktualni vršitelj dužnosti predsjednika i Chavezov potpredsjednik Nicolas Maduro i kandidat ujedinjene oporbe Henrique Capriles.

Maduro je u petak navečer u govoru održanom pred parlamentom, nakon imenovanja na privremenu dužnost, zatražio hitno sazivanje novih predsjedničkih izbora, jer vjerojatno, kako navode agencije, želi što bolje iskoristiti sentiment naroda prema Chavezu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene