Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U skupštini

VIDEO Novi bizarni ispad nekadašnje legende: "Nemam riječi, imam dlanove..."

TV voditelj Branislav Milićević
TV voditelj Branislav Milićević Foto: X / Screenshot
Nekad poznati TV voditelj Branislav Milićević, poznatiji kao Branko Kockica, izašao je za govornicu beogradske gradske skupštine i na pomalo bizaran način pohvalio novog beogradskog gradonačelnika.

Nakon ponovljenih lokalnih izbora, skupština grada Beograda izabrala je Aleksandra Šapića u ponedjeljak za gradonačelnika srbijanske prijestolnice. Izbore su bojkotirale oporbene stranke koje su ujedno i optužile vladajući SNS da su "izvan demokratskih standarda".

Od ukupno 110 mjesta u gradskoj skupštini, 62 od nazočnih 64 vijećnika glasalo je za Šapića. Nakon izbora poručio je da će "povjerenje građana graditi na onome što je učinjeno prethodnih godina" budući da mu je ovo drugi mandat. 

Pročitajte i ovo Napad na Pokrovsk Lansirali rakete Napad na ukrajinski gradić: Stradala 4 civila, 34 je ranjeno, oštećen i plinovod

Međutim, glasanje u skupšitini je obilježio bizaran istup vijećnika stranke SNS Branislava Milićevića koji je u regiji poznatiji kao Branko Kockica. Milićević je između 1974. i 1993. godine bio voditelj TV emisije za djecu Kocka, kocka, kockica.

Nakon što je Šapić izabran na drugi mandat, Milićević je izašao za govornicu i rekao kako za njega "nema riječi, samo dlanove". Potom je aplaudirao novom beogradskom gradonačelniku i na bizaran način pozvao i ostatak gradske skupštine da mu se pridruži.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene