Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjesnio na kritiku

Požalila se na uslugu pa je konobar na nju izlio lonac kipuće vode

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Konobar je djevojku k tome povukao na pod i nastavio je udarati ispred njezine majke, sestre i sina starog samo sedam mjeseci.

Pomahnitali 17-godišnji konobar iz kineskog grada Wenzhoua u ponedjeljak je izlio lonac kipuće vode na gošću restorana samo koji trenutak nakon što se 29-godišnja djevojka požalila na uslugu.

Pročitajte i ovo Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija

Mladi je nasilnik vodu izlio preko njezinog lica i leđa, a potom je djevojku povukao na pod i nastavio je udarati ispred njezine majke, sestre i sina starog samo sedam mjeseci. 

Nesretnoj su djevojci najprije u pomoć priskočile majka i sestra, a zatim su se umiješali i ostali gosti i djelatnici restorana koji su mladića zadržali do dolaska policije.

UŠAO JE NA NJIHOV TERITORIJ Nakon toga sve je počelo sličiti na horor

Policija još uvijek istražuje što je prethodilo incidentu, no prema izjavama s kojima rasopolažu tamošnji mediji konobar je pobjesnio zato što je djevojka na društvenim mrežama restoranu dala slabu ocjenu.

Djevojka se na javnu kritiku odlučila zato što je konobar odnio u njezin tanjur doliti još juhe, odnosno zato što joj je potom rekao da nema namjeru pozvati menadžera restorana kojem se kanila potužiti..

Djevojka je prebačena u bolnicu s opeklinama koje prekrivaju 42% njezinog tijela, a konobar je pritvoren. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene