Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Malo se bojim'

UŠAO JE NA NJIHOV TERITORIJ Nakon toga sve je počelo sličiti na horor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Bit ću iskren, malo se bojim.'

Jedan biciklist iz Australije snimao je trenutke dok se vozio teritorijem na kojem stanuju klokani, a iako su životinje i same bile preplašene i zbunjene, ni muškarcu nije bilo svejedno.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Ilustracija Australski poučak Oni su odlučili podići minimalnu plaću: ''Želimo da ljudi zarađuju više''

Daily Mail naime piše kako je Ben Vazina bio u Hawkstone Parku, oko 23 kilometra od Melbournea, kada je naletio na veliku skupinu klokana koja je, kada su ga ugledali, izgledala kao da su se svi u trenutku 'smrznuli', te ga je stala ukočeno promatrati nakon što ih je iznenadio svojim dolaskom.

Otkriće koje baca novo svjetlo na razvoj sisavaca: Klokani su ljevaci

Kako im se više približavao pomalo su se micali, no većina je uglavnom nepomično pratila okom neočekivanog posjetitelja.

'Bit ću iskren, malo se bojim', čuje se na snimci Bena u jednom trenutku. Iako je to sada možda sve skupa simpatično, vjerujemo da nije bilo ugodno biti sam u ovakvom trenutku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene