Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hoće li je razveseliti?

Posljednja želja teško bolesne 17-godišnjakinje, čeka se odgovor popularnog pjevača: "Nikada me nisu poljubili – želim da ti budeš prvi"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
"Nikada me nisu poljubili – želim da prvi bude Harry Styles," izrekla je svoju posljednju želju britanska tinejdžerica koja umire od raka. Njezina majka i školski kolege čine sve ne bi li joj posljednje dane učinili lakšima.

Eden Lewis 2022. godine dobila je najgore moguće vijesti. Britanskoj tinejdžerici dijagnosticiran je težak rak i potom je saznala da joj nije ostalo još puno vremena.

Njezina joj je majka prošle godine organizirala maturalnu zabavu kako bi doživjela što više iskustava koja zbog bolesti kasnije neće moći doživjeti.

17-godišnjakinja sada ima posljednju želju. Zamolila je pop-zvijezdu Harryja Stylesa da je ispuni na njegovu koncertu u Cardiffu 21. lipnja ove godine.

"Pitala sam se bi li djevojci koja umire mogao ispuniti jednu nasumičnu želju. Prvi i posljednji poljubac! Bolujem od karcinoma osteosarkoma u terminalnoj fazi i tek trebam imati svoj prvi poljubac, pa sam se pitala možeš li ti biti moj prvi? Ako ne, mogu li te možda barem zagrliti?" pitala je.

Djevojka kaže da je Styles njezin omiljeni pjevač zbog raspuštene kose, drskog osmijeha i jer se ne boji biti ono što jest. Njezini su prijatelji učinili sve što mogu ne bi li vidio poruku umiruće djevojke, ali odgovor još nije dobila.

Pročitajte i ovo Ana Obregon Surogat-majčinstvo Bivša djevojka Davora Šukera šokirala svijet: "Bila je to njegova posljednja želja"

Eden je dijagnosticiran rak kostiju u lipnju 2020. Te je godine bila podvrgnuta iscrpljujućoj kemoterapiji i operaciji uklanjanja tumora od 13 cm na desnom bedru. Zatim je trebala metalnu protezu i zamjenu koljena, ali nakon kratke remisije rak se vratio. Sada ima terminalnu dijagnozu osteosarkoma, a bolest joj se proširila na pluća.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Više mogućnosti Spriječite sudsku borbu svojih nasljednika: Doznajte kako napisati oporuku koju nitko neće moći poništiti

"Dok sam bila u bolnici i izostajala iz škole, osjećala sam se kao da su moji prijatelji odrasli i krenuli naprijed u životu bez mene. Oni su imali dečke i djevojke, dok sam ja imala pretrage krvi i otrovne kemikalije. Priređivali su zabave, dok sam ja povraćala. Ako Harry Styles vidi moju priču i ponudi mi poljubac, bilo bi to potpuno nevjerojatno i mogla bih umrijeti kao sretna djevojka", poručila je Eden.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene