Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pilot izbjegao tragediju

Policijski helikopter 'sletio' na kuću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski helikopter srušio se u petak na jednu kuću u Bogoti, u glavnom gradu Kolumbije, pri čemu je nastala veća materijalna šteta, no žrtava srećom nema.

Prema izjavama svjedoka, do nesreće je došlo kada je pilot bio prisiljen hitno spustiti letjelicu, vjerojatno zbog loših vremenskih prilika. Šef policije tvrdi kako je pilot heroj. 'Još uvijek pokušavamo utvrditi razloge zbog kojih je došlo do ovog incidenta', izjavio je za medije te dodao: 'No ono što cijenimo je vještina pilota na temelju čega je uspio spasiti svoj život kao i živote posade u helikopteru.'

Pročitajte i ovo Odron u Kolumbiji operacija spašavanja VIDEO Snimljen stravičan trenutak: Odronila se planina, gomila blata i kamenja zatrpala automobile, među mrtvima i djeca Mladić iza metalne ograde, ilustracija strašne sudbine Šokantna ispovijest 13-godišnjaka koji ubija za novac: "Većina male djece je gladna. Postaneš ovisan..."

Vlasti su navele kako je četvero ljudi iz helikoptera ozlijeđeno, od čega je troje prebačeno u bolnicu s lakšim ozljedama. U kući na koju se letjelica srušila, srećom nije bilo nikoga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene