Obavijesti Video Pretražite Navigacija
totalna panika

Tinejdžerica koja je sijala strah prijetnjom da će napasti škole - pronađena mrtva: "Više nije opasnost za zajednicu"

Foto: Jefferson County Sherrif Office
Foto: Jefferson County Sherrif Office
Policija u saveznoj državi Colorado tragala za naoružanom 18-godišnjakinjom koja je prijetila masakrom u jednoj od škola u Denveru, a sada je priopćeno da je djevojka pronađena mrtva.

Tinejdžerica za kojom je američka policija intenzivno tragala jer je bila opsjednuta masakrom u srednjoj školi Columbine, pronađena je mrtva. 

Pročitajte i ovo Iran je dronovima prvi put u povijesti sa svojeg teritorija napao Izrael Tenzije na vrhuncu Objavljeni detalji o američkoj akciji: Izrael pripremio odgovor na napad Irana - ''Bliski istok je na rubu'' Joe Biden Ne žele eskalaciju Američki predsjednik Joe Biden jasno poručio: "Nećemo sudjelovati ni u kakvoj izraelskoj protuofenzivi na Iran"

Sol Pais, 18-godišnjakinja koja je prijetila ponavljanjem masakra, više nije prijetnja, javlja CNN.

"Više nema opasnosti za zajednicu", rekao je službenik FBI-a te dodao kako detalje još nije moguće objaviti javnosti. 

 Američke vlasti, uključujući i FBI, intenzivnosu  tragale za 18-godišnjakinjom koja je bila opsjednuta masakrom u srednjoj školi Columbine te je prijetila da će počiniti napad na školu na području Denvera u saveznoj državi Colorado. 

"Sol Pais jučer je doputovala u Colorado te prijetila da će počiniti napad na školu na području Denvera. Naoružana je i smatra se vrlo opasnom", objavila je policija.

Policija je zatvorila najmanje 20 škola na području Denvera, javljaju lokalni mediji.

"Radi se bjelkinji u dobi od 18 godina. Ima smeđu kosu, a kada je posljednji put uočena, nosila je crnu majicu, vojničke hlače i crne čizme. Posljednji put uočena je u okrugu Jefferson", objavila je policija okruga Jefferson na Facebooku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene