Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šesto dijete u bolnici

Petero djece poginulo u požaru kuće, majka uhićena pod sumnjom za ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petero djece poginulo je u požaru kuće, a šesto se nalazi u bolnici. Majku je policija privela i sumnjiče je za ubojstvo.

Navedena tragedija dogodila se u Darbyju, u Velikoj Britaniji, oko 4 sata rano jutros po lokalnom vremenu, prenosi The Sun.

Pročitajte i ovo Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..." Požar u Donjem Miholjcu Otkriven uzrok požara VIDEO/FOTO Vatra progutala obiteljsku kuću, svjedokinja o trenucima užasa: "Vidim šiklja vatra kroz prozore, budila sam ih..."

Iako se na mjestu tragedije u pet minuta pojavilo 30-ak vatrogasaca, petero od šestero djece nije bilo spasa. Vatrogasci vjeruju kako se požar širio od prizemlja prema gore.

"To je frustrirajući, traumatičan i tragičan događaj. Puno ljudi na ulici pokušalo je pomoći koliko su mogli", istaknuo je vatrogasac Gavin Tomilson. Petero djece u požaru je poginulo.

"Policija potvrđuje kako je petero djece poginulo u požaru na Victory Roadu", izjavio je glasnogovornik lokalne policije. Šesto dijete u dobi od 13 godina prebačeno je u bolnicu i pruža mu se liječnička pomoć.

Dvoje odraslih, koji su se nalazili u kući, nisu ozlijeđeni. Jedna od to dvoje jest i majka djece. policija je pokrenula istragu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene