Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Let MH370

Student s američkog Stanforda tvrdi da je pronašao lokaciju najvećeg misterija zrakoplovstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malezijski zrakoplov MH370 nestao je prije gotovo pet godina.

Usred leta, 8. ožujka 2014. nad Indijskim je oceanom nestao malezijski putnički zrakoplov u kojem je bilo 239 ljudi. Istražitelji su ga prestali tražiti prošle godine, pa se ni danas ne zna gdje je.

Pročitajte i ovo Ilustracija nove sumnje Avion s leta MH370 nestao prije gotovo 10 godina: "Vjerujem da cijelo vrijeme tražimo na krivom mjestu" Slika nije dostupna Traje potraga Što se dogodilo na letu MH370: 'Najmisteriozniji događaj u zadnjih 50 godina'

Yao Ming koji na Sveučilištu Stanford studira satelitsko inženjerstvo kaže da je moguće da se srušio negdje u blizini istočne obale Vijetnama.

Prema njemu, ključ ovog otkrića su koordinate kontrole zračnog prometa koje su odbacili istražitelji, podaci prikupljeni od Daniela Boyera koji se također amaterski bavi pronalaskom MH370 i prema pisanju ruskog medija Sputnika, jednostavnim kalkulacijama.

Koristeći ove informacije, Yao Ming odredio je brzinu aviona tijekom posljednjih minuta leta i korsitio ih kako bi oderedio gdje je let završio. To je područje daleko od mjesta na kojima se provodila službena portage.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene