Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Alergijska reakcija?

Pala u komu nakon što je obojala kosu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo nekoliko minuta nakon što je nanijela boju za kosu, 38-godišnja Julie McCabe srušila se i pala u komu.

Britanka Julie u komi je već tri tjedna, a liječnici procjenjuju da ima veoma malo šanse da preživi. Pretpostavlja se da je imala alergijsku reakciju na kemijsko sredstvo koje se nalazilo u boji za kosu koju je koristila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Probajte i vi Djevojka otkrila kako je dobila frizuru koja naočigled mijenja boju Slika nije dostupna Pogledajte što Laburiste brine 'Ma ne vjerujem da se Čačić ne farba! Pa star je kao i ja!'

Trenutačno se nalazi u bolnici i priključena je na aparate. Liječnici su njezina supruga Russella upozorili da će, i u slučaju da preživi, Julie gotovo sigurno imati trajna oštećenja mozga, piše Daily Mail.

Još nije dokazano da je Britanka pala u komu zbog boje za kosu, ali u bolnici se upravo provodi testiranje je li to uzrok ovog nesretnog događaja.

Postoji opravdana sumnja, smatraju u bolnici, da je kemikalija para-phenylenediamine (PPD), koji se nalazi u 99 posto svih boja za kosu, povezana s njezinim stanjem.

Prije mjesec dana, nakon bojenja kose, preminula je i 17-godišnja Tabatha McCourt, čija se smrt još uvijek istražuje.

Julien otac Keith Miller kazao je kako se nakon ispiranja boje s kose požalila da joj nije dobro i da teško diše. Suprug ju je potom odvezao u bolnicu, a na putu joj je stalo srce.

Ukućani kažu da već godinama koristi boju za kosu i da nikada nije imala nikakve alergijske reakcije. Ali uvjereni su da je za komu kriv PPD i kažu, tražit će njegovu zabranu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene