Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko nije preuzeo odgovornost

Pakistan: U dvije eksplozije 35 mrtvih, 80 ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U eksplozijama dvije bombe jučer navečer u Pešavaru na sjeverozapadu Pakistana poginulo je najmanje 35 osoba, a osamdeset ih je ranjeno.

'Najmanje 35 osoba je poginulo, a 80 ozlijeđeno u eksplozijama', izjavio je šef lokalne policije Ijaz Khan i dodao kako je razmak između eksplozija bio samo nekoliko minuta, prenosi AFP.

'Prvi eksplozija bila relativno slaba, a druga, vrlo snažna, napravila je veliku štetu', rekao je.

Do eksplozija, za koje nitko nije preuzeo odgovornost, došlo je u vrijeme kada se u glavnom gradu Pakistana, Islamabadu, u službenom posjetu nalazio direktor CIA-e Leon Panetta koji je doputovao u petak kako bi smirio napetosti u vezama s tom zemljom koje su se pojačale nakon američkog napada u kojemu je ubijen vođa Al-Kaide, Osama Bin Laden. Talibani su na dan smrti vođe Al-Kaide najavili da će pojačati napade. (Hina)

Pročitajte i ovo Eksplozija u Somaliji Poginulo najmanje 10 ljudi VIDEO Kamion pun eksploziva zabio se u kontrolnu točku: "Do sada sam vidio 10 mrtvih ljudi, broj žrtava će sigurno rasti" Dojave o bombama u Splitu - 1 policija sve pretražila "Rečeno je da imamo sat vremena za napustiti zgradu": Detalji o dojavama bombi na splitskim sudovima

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene