Privatne ljubavne SMS poruke Oscara Pistoriusa i Reeve Steenkamp razmijenjene nekoliko dana prije njezina ubojstva objavljene su danas na sudu.


Iz podužih poruka koje su razmijenili ljubavnici Oscar Pistorius i Reeva Steenkamp, nekoliko dana prije njezina ubojstva može se iščitati štošta, javlja Independent. Oscar ne samo da je bio iznimno ljubomoran i Reevi stalno prigovarao za sitnice, već je bio i iznimno 'kratkog fitilja'.

PAKLENA NARUDŽBA prije ubojstva: Sačmarice, revolveri...

Vezani članci Slika nije dostupna Koliko godina Oscaru Pistoriusu? Završava suđenje koje je podijelilo Južnu Afriku Slika nije dostupna Suđenje Pistoriusu: Tužitelj u nevjerici tresao glavom

Toliko kratkog da ga se djevojka bojala, a to mu je i izravno napisala. 'Ponekad te se bojim. Brzo planeš na mene', napisala je Reeva. Također u poruci dodaje kako se osjeća napadano od osobe koja bi je trebala štititi.

Podsjetimo, južnoafrički sprinter Oscar Pistorius, prva osoba s invaliditetom koja je nastupila na redovnim Olimpijskim igrama, optužen je za ubojstvo svoje djevojke, prošle godine na samo Valentinovo.

Pistorius priznaje da je pucao u Steenkamp, ali tvrdi da se radilo o tragičnoj pogrešci zamijene identiteta i da je mislio da se radi o provalniku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook