Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suđenje Pistoriusu

PAKLENA NARUDŽBA prije ubojstva: Sačmarice, revolveri...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Olimpijac Oscar Pistorius netom prije ubojstva djevojke, naručio je više oružja nego je to dopušteno prema zakonu Južne Afrike. Otkriveno je to na suđenju...

Oscar Pistorius kupovao je šest komada vatrenog oružja u vrijeme kada je ubio svoju djevojku Reevu Steenkamp. Više je to nego što je dopuštenu prema zakonu Južne Afrike, moglo se čuti na suđenju u ponedjeljak, javlja AFP.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ispraznili sudnicu Saslušanje Pistoriusu prekinula prijeteća poruka Slika nije dostupna Skandal na sudu! Protiv Pistoriusa svjedočio policajac optužen za pokušaj ubojstva!

Račun za narudžbu tri sačmarice, dva revolvera i pušku, već je bio isporučen Pistoriusu kada je ubio djevojku Steenkamp 14. veljače 2013. 'Narudžba je otkazana mjesec dana nakon ubojstva', rekao je Sean Rens, licencirani prodavač oružja tijekom suđenja.

Zakon Južne Afrike dopušta samo četiri komada oružja kod osoba koje službeno nisu kolekcionari.

Podsjetimo, Pistopriusa se sumnjiči za ubojstvo mlade manekenke. On i dalje poriče da je to učinio namjerno, tvrdi kako je mislio da se radi o provalniku te da je zbog toga pucao.

ŠOKANTNE SNIMKE Na sudu prikazane fotografije Pistoriusa nakon ubojstva

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene