Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očajan ili glup?

Krađa automobila na naplatnim kućicama dok obitelj sjedi u njemu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadzorne kamere na naplatnim kućicama zabilježile su pokušaj krađe automobila u kojem je bila mlada obitelj s djecom.

Jedna mlada kineska obitelj stajala je u redu na naplatnim kućicama kada im se iznenada pored automobila pojavio muškarac s pištoljem u rukama. Počeo se derati i prijetiti im da odmah izađu iz automobila.

Pročitajte i ovo Nestali dječak Émile Osam mjeseci potrage Novi trag u slučaju nestanka malog Émilea: "Intenzivno pretražujemo sve podatke i snimke" Ilustracija Oteli ih nakon slijetanja Kraj misteriozne otmice u brdima: Policija imala dozvolu za smrtonosnu silu

Muškarac koji je bio za upravljačem i njegova supruga s djetetom odmah su izašli iz automobila. Kada je napadač sjeo za volan iz automobila je izašla još jedna žena s malim djetetom u naručju.

Čitavo vrijeme službenici na naplatnim kućicama pokušavali su ga spriječiti u otimanju automobila te su pozvali policiju. Muškarac je ispalio nekoliko metaka, no na sreću nitko nije ozlijeđen, a on je na kraju uhićen. Policija je kod njega pronašla više od 2 kilograma metamfetamina, još jedan pištolj te napušteni automobil. Očito je bio poprilično očajan kada se na otmicu odlučio na naplatnim kućicama koje na svakoj strani imaje po nekoliko nadzornih kamera.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene