Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj se širi

Brata osumnjičenog za ubojstvo odvela policija: "Čudna obitelj, piju kavu kao da se ništa nije dogodilo"

Rade Dragijević
Rade Dragijević Foto: Vesna Lalić/Nova.rs
Otac Dejana Dragijevića potvrdio je kako mu je policija na ispitivanje odvela i drugog sina zbog slučaja ubojstva Danke Ilić.

Potraga za ubijenom Dankom Ilić nakon Banjskog Polja proširila se i na mjesto Zlot, iz kojega je jedan od osumnjičenih za ubojstvo djevojčice. Riječ je o Dejanu Dragijeviću, zaposleniku JPK Vodovoda za kojega se sumnja da je tijelo djevojčice s deponija premjestio na nepoznatu lokaciju.

Pročitajte i ovo Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

"Ako je kriv, neka odgovara, a sud će to utvrditi. Ovdje su i mog mlađeg sina Dalibora odveli u policiju na ispitivanje. Ja sam srčani bolesnik, jučer mi je došla hitna pomoć, da nisam popio bromazepam, ne bih mogao izići na vrata", rekao je Rade Dragijević, otac osumnjičenog za Nova.rs.

Dejanov otac čak se nije mogao sjetiti točnog dana kada mu je sin uhićen. Kaže da mu je policija bila na imanju, ali da ništa nisu našli.

Pročitajte i ovo Nakon nereda na Poljudu privedeni navijači - 3 Nakon derbija Epilog nereda u Splitu: Uhićeno 16 navijača, među njima i maloljetnici

Mještani Zlota šokirani su informacijama da je njihov susjed osumnjičen za ubojstvo dvogodišnje djevojčice.

"Ne znamo da je ikad prije radio probleme, pa nas je ovo iznenadilo. Svatko nosi svoj križ, pa tako i on, i neka odgovara za ono što je napravio, ako je napravio. Cijela je priča jako čudna, da drugi čovjek (Srđan Janković) nedavno je počeo raditi u JKP Vodovodu, valjda je i on vozio tamo da mijenjaju vodomjere", rekla je za portal jedna mještanka Zlota.

"Ovakvo nešto mi još uvijek ne dopire do mozga. Ne mogu griješiti dušu, svašta se događa u prometu, dijete iskoči na cestu i nastrada, ali nije mi jasno da čovjek ne ustane da pomogne, nego napravi nešto još gore. Za to je smrtna kazna, ništa drugo", naglasio je susjed obitelji Dragijević.

Šokantno otkriće uplašilo je stanovnike malog mjesta na istoku Srbije.

"Ja od jučer plačem zbog malog djeteta, a oni sjede i piju kavu, kao da se sve događa mimo njih, sad ih se bojim. Ne mogu griješiti dušu, ali gdje vam je savjest, ljudi, što sina niste na vrijeme odgojili kako treba, da zna pomoći, a ne ubiti", vidno potresena i kroz suze priča mještanka Zlota za Kurir

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene