Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispitali ih Amerikanci

Osamine udovice bile neprijateljski raspoložene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Časnici američke obavještajne službe ispitivali su tri udovice Osame bin Ladena pod nadzorom pakistanske obavještajne službe, javio je CNN pozivajući se na izvore u američkoj i pakistanskoj vladi.

Žene, koje su zajedno ispitivane ovoga tjedna, iako su ih Amerikanci željeli ispitati pojedinačno, bile su 'neprijateljski' raspoložene prema Amerikancima, rekla su dva visoka američka dužnosnika i jedan visoki dužnosnik pakistanske vlade. Po njihovim riječima, za vrijeme ispitivanja u ime tri žene govorila je najstarija od odovica.

Pročitajte i ovo Mario Banožić - 5 Mario Banožić Banožića policija još nije ispitala o nesreći: Evo što su odgovorili u državnom odvjetništvu Slika nije dostupna Ileganlni boravak u zemlji Udovice i kćeri Bin Ladena osuđene u Pakistanu

>> Osamu otkucao Hasan

Isti izvori navode da ispitivanje nije donijelo puno novih podataka.
Najmlađa od tri udovice, Amal Ahmed Abdulfatah (29) iz Jemena, koja je u američkom napadu na sklonište Bin Ladena u pakistanskom gradu Abotabadu 2. svibnja ranjena u nogu, rekla je pakistanskim istražiteljima da je Bin Laden sa svojom obitelji živio u tom gradu posljednjih pet godina.(Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene