Medvjedić Paddington zvijezda je božićne reklame koja je očarala ljude diljem svijeta, a Emma Bending njegov je najveći fan s kolekcijom vrijednom 10 tisuća funti.


Mama šestero djece iz Northamptona, Emma Bending, velika je kolekcionarka svega vezanog uz medvjedića Paddingtona . Njezina kolekcija vrijedi više od 10 tisuća funti, a Emma se ovaj put našla u centru pozornosti jer je Marks&Spencer odlučio da će upravo medvjedić Paddington, omiljeni lik iz dječjih priča, biti glavna zvijezda njihove božićne reklame.

Vezani članci Medvjed (Foto: Screenshot/YouTube) Znatiželjni medvjed prikrao im se dok su spavali na livadi, imaju sreće da je bio mališan Medo koji je zaspao na polici ormara (Screenshot: Facebook/Missoula County Sheriff\'s Office) Medo provalio u kuću, napravio potpuni nered pa zaspao na polici ormara

Emma se s medvjedićem koji je zvijezda knjiga, filmova i reklama, prvi put susrela kada je s 4 godine od bake i djeda dobila knjigu u kojoj je on glavni lik.

Počela je skupljati igračke i knjige u kojima se pojavljuje, a onda je i za uređenje svoje spavaće sobe odabrala Paddington temu. No, za razliku od većine djece koja svoje igračke s vremenom izgube ili poklone, Emma je svoju kolekciju pažljivo čuvala u potkrovlju roditeljske kuće.

Kada je 2002. godine zajedno sa svojom djecom gledala reprizu serije Paddington prisjetila se omiljenih igračaka iz djetinjstva i danas su njezina djeca i ona u skupini najvećih obožavatelja Paddingtona.

Naime, ova 47-godišnjakinja zadnjih je 15 godina provela nadopunjujući svoju kolekciju koja ima više od 30 plišanih medvjeda i pet prvih izdanja knjiga u kojima je glavi lik, a samo ovaj dio kolekcije vrijedi i do 3000 funti.

Omiljeni komad joj je jednostavna skica medvjeda originalne ilustratorice Peggy Fortnum.

Sve skupa u njezinoj je kolekciji više od 400 predmeta.

Da ovaj medo ima puno obožavatelja dokazuje i činjenica da je reklama u kojoj igra glavnu ulogu osvojila ljude diljem svijeta pa je na YouTube-u u samo dva dana pregledana više od 1,7 milijuna puta.