Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz obiteljskog albuma

Fotografije 'britanskog Fritzla' i žrtava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski tabloid Daily Mail objavio je zamagljene fotografije koje prikazuju disfunkcionalnu obitelj u kojoj je otac 28 godina silovao dvije kćeri koje su čak 19 puta ostale u drugom stanju i rodile devetoro djece.

Na fotografijama je tzv. 'britanski Josef Fritzl' i njegove žrtve te djeca rođena u 28 godina mučenja i seksualnog iskorištavanja kćeri od strane vlastitog oca. Fotografije možete pogledati ovdje.

Pročitajte i ovo Kuća horora u Poljskoj - 1 Cure novi stravični detalji Strahuju da bi moglo biti još mrtvih beba: Otac iz horor-kuće u Poljskoj odgovoran je za preranu smrt supruge? Kuća horora u Poljskoj - 2 nisu bili obična obitelj FOTO Ovo je kuća horora u kojoj su pronađene mrtve bebe: "Čulo se vrištanje djevojaka, policiji je prijavljeno da otac spava s kćerima"

>> Šokantno: Seksualno zlostavljao kćeri 28 godina

>> Plaćala ocu da je ne siluje

>> Majka je napustila djevojčice i ostavila ih s ocem monstrumom

Velika Britanija ostala je šokirana kada je stravična priča izašla u javnost. Otkriveno je kako je 58-godišnji otac dvjema kćerima u dobi od samo osam godina oduzeo djevičanstvo te ih pretvorio u svoje seks robinje i mučio ih godinama. 

Kako je monstruozni otac odbijao koristiti bilo kakvu kontracepciju, njegove kćeri ostale  su u drugom stanju čak 19 puta. Rođeno je devetro djece, od kojih je dvoje preminulo po porodu.

Kako bi se zaštitio identitet žrtava, njihovo lice je na fotografijama u potpunosti zamagljeno. Zamagljeno je i lice njihovog mučitelja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene