Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Britanski Fritzl' zarađivao na djeci

Majka je napustila djevojčice i ostavila ih s ocem monstrumom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Iako su stvorena u mržnji, mi ih volimo i uvijek ćemo ih voljeti', rekla je starija od dvije sestre koje je otac silovao 28 godina govoreći prije suđenja o svojoj djeci.

Žena je zlostavljanje trpjela od svoje pete godine, a s ocem zatrudnjela pet puta, od čega je preživjelo samo dvoje djece.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Slika nije dostupna SUDSKI EPILOG Muškarac osuđen na 20 godina zatvora zbog silovanja kćeri s mentalnim poteškoćama: Za njim raspisana tjeralica

'Pokušat ću svojoj djeci objasniti, ali mislim da će to biti veoma teško. Počeo me dirati kad sam imala pet godina i to je trajalo godinama. Ipak ja nisam odmah znala da to isto radi i mojoj mlađoj sestri', rekla je starija sestra, a prenosi Daily Mail.  

>> Šokantno: Seksualno zlostavljao kćeri 28 godina

Njezina mlađa sestra 12 je puta zatrudnjela, a danas ima petero djece. Starija sestra prvi je put ostala trudna s 14 godina.

Kad je otac saznao da je trudna udarao ju je po trbuhu jer je želio da pobaci. Nakon rođenja prvog djetata, kada je otac postao svjestan da vlasti ne mogu otkriti tko je otac, postao je sigurniji u sebe i nastavio sa zlostavljanjem. Majka ih je napustila kad je zlostavljanje počelo.

Njegova šurjakinja tvrdi kako je nastavljao stravično zlostavljanje djevojčica kako bi zarađivao na dječjem doplatku. Optužuje nezaposlenog 56-godišnjaka da je zaradio tisuće funti uzimajući novac koji je bio namijenjen djeci, a na tjedan je to bilo po 31,25 funti po djetetu.

Opsjednut novcem, svojoj je mlađoj kćeri ponudio 500 funti kako bi imala još jedno dijete s njim. Ona na takav prijedlog, naravno nije pristala.

Otac je neprestano djevojčice izvodio po pubovima, nisu smjele imati dečke.

Kao i u slučaju Baby P i ovdje su zakazale socijalne službe i liječnici, jer su djevojke imale brojne ozljede za koje su liječnici bez dodatne porovjere prihvaćali njihova objašnjenja. 

>> Fotografija koja mu je mogla spasiti život

Zlostavljanje, koje je trajalo 28 godina, trudnoće zbog kojih su djevojke posjetile ginekologa najmanje stotinjak puta, i njihova djeca s deformitetima, nisu alarmirale one koji su im možda mogli pomoći.

Njihove ozljede ipak su potaknule sumnju da ih otac zlostavlja, pa je socijalna služba i nekoliko puta posjetila obitelj, ali nikada nije otkrila što se stvarno događa iza zatvorenih vrata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene