Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promjena trenda

Nova pošast: 'Ne znam što mi je sa ženom, zna sjediti u kladionici satima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Igranje binga u kladionicama postala je prava pošast u Mostaru, a najviše privlači pripadnice ženskog spola, koje u kladionici znaju provesti sate.

Klađenje je već godinama prilično popularna razonoda u Hrvatskoj i susjednim državama, no u Mostaru je u posljednje vrijeme postalo prava pošast. Pogađanje sportskih rezultata palo je u drugi plan, a jedna od trenutno najpopularnijih igara u gradu na Neretvi je bingo.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Poslan politički signal Plenković o otvaranju pregovora BiH i Europske unije: Otkrio kada će odluka biti donesena Vladimir Putin Natalitet u padu Putin poslao zanimljivu poruku ruskim ženama: "Sjetimo se da su naše bake i prabake imale i sedmero i osmero djece"

'Igra je tako zarazna da ima onih koji su u stanju po nekoliko sati buljiti u ekran i čekati svoje brojeve', kaže jedan Mostarac za Hercegovina.info.

>> Kriza donijela promjene: Manje ovisnika o drogama, više o kocki

Iako je uvriježeno mišljenje da u kladionice najčešće zalaze muškarci, u Mostaru isto radi i sve više žena. Više ih nije rijetkost vidjeti za visećim stolovima, a neke od njih u kladionicu dolaze i s malom djecom.

'Nemam pojma što je s mojom ženom, ali zna sjediti u kladionici igrajući bingo po nekoliko sati. Zbog tog njezinog hobija često ostajem bez ručka i ne znam što da radim. Pričali smo o tome, ali usprkos obećanjima da će prestati, ona ne prestaje igrati. Vjeruj da mi nije do novca, ali mi je neugodno da moja žena sjedi u kladionici i igra bingo po nekoliko sati', dodao je ranije spomenuti Mostarac.

Zaposlenica jedne mostarske kladionice kaže da je djevojaka i žena među njezinim mušterijama bilo oduvijek, ali priznaje da je pripadnica ljepšeg spola u posljednje vrijeme sve više.

'Ovo s bingom je pretjerano. Vjerujte da je i nama djelatnicama neugodno kada nam u poslovnicu dođe žena s dvoje djece i tu provede nekoliko sati', kazala je zaposlenica kladionice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene