Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija na mjestu događaja

DETONACIJA U NJEMAČKOJ Kod ureda za migrante eksplodirala putna torba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Detonacija je odjeknula u srijedu u blizini izbjegličkog centra u Zindortu, u Bavarskoj, na jugu Njemačke, ali "nema naznaka" da je riječ o eksplozivu, priopćila je mjesna policija.

Eksploziju su, kako se pretpostavlja, izazvale limenke aerosola koje su se nalazile u putnoj torbi, navodi se u priopćenju policije koja dodaje da nema ozlijeđenih.

Pročitajte i ovo Njemački kancelar Olaf Scholz "Učiti iz prošlosti" Scholz reagirao na planove ekstremnih desničara o protjerivanju stranaca: "Moramo zbiti redove" Povrat migranata - 3 "Nužne mjere" Slovenija produljuje granične kontrole, u Njemačkoj novi zakon za brže protjerivanje ilegalnih migranata

Redarstvene snage su intervenirale kada se putna torba zapalila i ugasile vatru. U potrazi su za trima osobama za koje se vjeruje da su vlasnici torbe, muškarcem u tridesetim i dvjema djevojkama koje mogu imati oko 25 godina.

Napetost je porasla u Njemačkoj gdje su se u deset dana dogodila dva napada koja su u ime džihadista skupine Islamske države (IS) počinili izbjeglice. (Hina)

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene