Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi detalji

Grčka policija objavila što su sve našli kod huligana za kojim je bila raspisana tjeralica: Uhićenjima nije kraj

Mjesto ubojstva u Ateni
Mjesto ubojstva u Ateni Foto: Afp
Grčka policija je objavila što su našli kod uhićenog navijača za kojim je bila raspisana tjeralica zbog huliganskih nereda u kojima je u toj zemlji ubijen navijač AEK-a.

Nakon što je grčka policija uhitila navijača Panathinaikosa koji je sudjelovao u huliganskim neredima u kojima je ubijen navijač AEK-a Michalis Katsouris, izlaze novi detalji o njemu.

Policija je objavila priopćenje o uhićenju i popis stvari koje našla kod navijača Panathinaikosa, prenosi portal EPT.NEWS

Tereti ga se, među ostalim, za osnivanje i udruživanje u zločinačku organizaciju, nabavu i posjedovanje veće količine eksplozivnih i zapaljivih tvari, počinjenje i pokušaj remećenja javnog reda i mira, uporabu oružja i protuzakonito posjedovanje i uporabu baklji.

U pretresu kuće, osobnog automobila i motocikla uhićene osobe pronađeni su i oduzeti:

- centralna računalna jedinica, sa strujnim i videokablom
- dvije metalne bejzbol palice
- dvije kacige crne boje
- mobilni telefon
- drveni vizir i kaciga, crne boje

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Udar na džepove građana Njihove usluge mogle bi drastično poskupjeti: ''Sigurna sam da nas se ne može zamijeniti umjetnom inteligencijom''

Grčki mediji tvrde kako najnovije snimke prikazuju da vodi Bad Blue Boyse do mjesta na kojem su se sukobili s navijačima AEK-a. Radi se o navijaču koji je već otprije poznat policiji u toj zemlji jer je bio umiješan u nekoliko nereda.

Istodobno, grčka policija pokušava pronaći još nekoliko hrvatskih navijača za koje vjeruje da nisu uspjeli izaći iz zemlje.


 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene