Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nizozemski svećenik Madonni prijetio bombom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
63-godišnji nizozemski svečenik priznao je da je uputio anonimni poziv uz prijetnju da će na Madonninom koncertu eksplodirati bomba, revoltiran scenama njena raspeća na svojim nastupima, izjavio je okružni tužitelj.

- Rekao je da je želio spriječiti odvijanje koncerta jer madonnio raspinjanje na pozornici smatra ruganjem krščanskoj vjeri i vrijednostima, dodao je tužitelj Robert Meulenbroek.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Strava u Kloštaru - 2 Ušao u automobil kuharice Ovaj muškarac je prišao umirovljeniku nakon aktivacije bombe u Kloštar Ivaniću: "Jesam li stavio život na kocku? Ponovio bih"

Vlasti nisu objavile ni identitet svečenika ni crkvu kojoj pripada, a kako mu je ovo prvi prekršaj dobit će najvjerojatnije blagu kaznu.  

Prijetnja je upućena u nedjelju prije početka koncerta, no policija je ubrzo ustanovila da prave prijetnje za pop zvijezdu i posjetitelje nema.

Koncert se tako održao prema planu.

Madonnin slijedeći nastup je u Moskvi, no i tamo se već čuju oštre kritike načina na koji pop zvijezda obilježava svoju "ispovjednu" turneju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene