Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

63-godišnji nizozemski svečenik priznao je da je uputio anonimni poziv uz prijetnju da će na Madonninom koncertu eksplodirati bomba, revoltiran scenama njena raspeća na svojim nastupima, izjavio je okružni tužitelj.


- Rekao je da je želio spriječiti odvijanje koncerta jer madonnio raspinjanje na pozornici smatra ruganjem krščanskoj vjeri i vrijednostima, dodao je tužitelj Robert Meulenbroek.

Vezani članci Davor Križić Experiment Jazz.hr unatoč preprekama u velikom stilu proslavio veliki, 30. rođendan i zaključio bogatu sezonu! Popisivanje putnika na Kikovici Završena drama kraj Splita: Predao se muškarac koji je prijetio da će se raznijeti plinskom bocom

Vlasti nisu objavile ni identitet svečenika ni crkvu kojoj pripada, a kako mu je ovo prvi prekršaj dobit će najvjerojatnije blagu kaznu.  

Prijetnja je upućena u nedjelju prije početka koncerta, no policija je ubrzo ustanovila da prave prijetnje za pop zvijezdu i posjetitelje nema.

Koncert se tako održao prema planu.

Madonnin slijedeći nastup je u Moskvi, no i tamo se već čuju oštre kritike načina na koji pop zvijezda obilježava svoju "ispovjednu" turneju.