Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogodio branitelja

Na Breivika u sudnici bacio cipelu: 'Idi u pakao, ubio si mi brata'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je muškarac bacio cipelu na norveškoga masovnog ubojicu Andersa Behringa Breivika, pa je suđenje u petak prvi put omelo javno iskazivanje prosvjeda.

'Idi u pakao, ubio si mi brata', viknuo je neidentificirani muškarac koji je sjedio u drugome redu. Prije toga je na Breivika bacio cipelu koja je pogodila Breivikova branitelja, objavljeno je na internetskoj stranici lista VG.

Pročitajte i ovo Ognjen Božović, odvjetnik obitelji ubijene djece - 2 U svojstvu svjedoka Otac ubojice iz beogradske škole došao na sud. Njegov potez duboko povrijedio obitelji ubijene djece OŠ Ribnikar u svibnju je pogodila tragedija Suđenje Otac dječaka ubojice šokirao sve u sudnici: Njegove riječi iznenadile prisutne

>> Kapetan broda nenamjerno pomogao Breiviku sakriti oružje

Breivik (33) je optužen za terorizam i napad bombom koja je ubila osam osoba, a ranila više od 200 u Oslu, te za pokolj vatrenim oružjem na otoku Utoeyi 69 članova mladeži vladajuće Laburističke stranke koju Breivik naziva izdajničkom jer je preliberalna prema useljenicima. Breivik je svoj krvavi pohod izveo 22. srpnja prošle godine. (Hina) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene