Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi serijski ubojica na Cipru

Muškarac priznao ubojstvo sedam žena i djevojčica, najmlađa žrtva je 8-godišnjakinja

Policija na Cipru, ilustracija (Foto: AFP)
Policija na Cipru, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Stanovnici Cipra zgroženi su priznanjem muškarca o sedam ubojstava žena i djevojaka.

Lokalni mediji već su ga nazvali 'prvim serijskim ubojicom' na otoku. Dva tijela pronađena su u rudarskom oknu ranije ovog mjeseca.

Pročitajte i ovo Medicinska sestra Lucy Letby optužena za ubojstvo beba - 3 suđenje u lipnju Monstruozna medicinska sestra koja je ubila sedam beba ide na još jedno suđenje Ilustracija strava u chicagu Građani u strahu od serijskog ubojice, 16 tijela izvučeno iz rijeke i jezera u kratkom razdoblju: "Ovo više nije slučajnost"

Treće tijelo policija je pronašla u četvrtak, nakon što ih je osumnjičeni odveo do mjesta na kojem ga je bacio, u blizini glavnog grada Nikozije.

Osumnjičeni je kazao da je treću pronađenu ženu upoznao prije dvije godine na jednoj stranici za online upoznavanje. Sva tri do sada otkrivena tijela su tijela žena filipinskog porijekla.

Glavni osumnjičeni, 35-godišnji vojni časnik, priznao je ta i još nekoliko ubojstava, piše BBC. Njegov identitet još nije otkriven.

Policija traži tijela ostalih njegovih žrtava na osnovi informacija koje im je dao. Među ubijenima su i jedna Rumunjka i njezina osmogodišnja kćer te žena za koju ubojica nije bio siguran je li porijeklom iz Nepala ili Indije.

Policija traga i za nestalom šestogodišnjom djevojčicom, kćerkom jedne od žrtava. 35-godišnjaku je produljen pritvor, a zatražena je i dodatna pomoć od britanskih istražnih stručnjaka.

Aktualno Uznemirujuća snimka: Kamion se zabio u školski autobus i izazvao lančani sudar, više mrtvih i ozlijeđenih +0 Stravična nesreća u SAD-u (Screenshot: Reuters)1 Svijet Uznemirujuća snimka: Kamion se zabio u školski autobus i izazvao lančani sudar, više mrtvih i ozlijeđenih 1/1 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene