Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške ozljede

MORH: Hrvatska vojnikinja umalo izgubila šaku na vojnom vozilu u Afganistanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kupola vojnog vozila ozlijedila je ruku hrvatske vojnikinje u Afganistanu.

Pripadnica 21. hrvatskog kontingenta, u misiji ISAF, u Afganistanu, u jutarnjim satima tijekom planiranih aktivnosti na strelištu kampa 'Marmal' u Mazar-e Sharifu na sjeveru Afganistana, na zupčaniku kupole vozila Hummer ozlijedila je šaku lijeve ruke, izvijestio je MORH.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika

>> Zataškani pravi razlozi povlačenja hrvatskih snaga s Golanske visoravni

Radi se o težim ozljedama više prstiju lijeve ruke. Prvu pomoć na mjestu događaja vojnikinji L.O. je pružila liječnica HRVCON-a, nakon čega je prevezena na operaciju u bolnicu kampa 'Marmal', koja je prije nekoliko sati uspješno završila.

Ozlijeđena vojnikinja trenutno je stabilno i nalazi se u bolnici kampa 'Marmal', a narednih dana očekuje se njen povratak u Hrvatsku gdje će nastaviti s liječenjem. Zapovjednik 21. HRVCON-a ISAF, brigadir Krešo Tuškan, oformio je povjerenstvo za utvrđivanje okolnosti te nesreće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene