Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljsko zlostavljanje

Monstruozno fizičko iživljavanje u Novom Sadu: Djevojci probio pluća, slomio rebra, rezao je nožem i opekao peglom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slučaj fizičkog zlostavljanja iz Novog Sada zgrozio je javnost. 24-godišnjak je svoju dvije godine mlađu djevojku brutalno pretukao i mučio. Sjekao joj je lice nožem, polomio rebra, probio joj svojim udarcima pluća...

Đorđe L. (24) brutalno je u Novom Sadu pretukao svoju 22-godišnju djevojku Ivanu F. s kojom je živio u centru grada. Nakon što je napad prijavljen nasilnik je priveden, a određen mu je i pritvor u trajanju 48 sati, a morao je i na saslušanje u tužilaštvu zbog kaznene prijave za obiteljsko nasilje. 

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Ilustracija Zlostavljanje u Srbiji Mučna svjedočanstva: Ako se žale na bol, vežu ih, ne daju im anesteziju - "Rodila sam mrtvorođenče. Sama, bez ikoga u blizini"

U policiji su potvrdili da je osumnjičenom istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj, a naređeno mu je i da napusti stan u kojem su zajedno živjeli, piše Blic. 

Prema neslužbenim informacijama, nesretan događaj se odigrao u utorak, a sve je započelo mladićevom ljubomorom zbog koje je djevojku najprije prebio, a potom se okrenuo i drugim metodama mučenja. 

Đorđe je osumnjičen da je svojoj djevojci, rukama, nogama i drvenom motkom polomio rebra, a došlo je i do proboja njenih pluća. Kada ga je preklinjala da prestane, dodatno se razljutio te je zagrijao peglu s kojom joj je opekao ruke, nakon čega je uzeo i nož te njime ubadao u njene butine. Isjekao joj je i lice.

Pretučena djevojka navodno je sama otišla u  bolnicu i prijavila što se dogodilo, nakon čega je prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Konstatirano je da je djevojka zadobila višestruke prijelome rebara, nagnječenja grudnog koša i plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krvi u plućima. Zadobila je i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda u butine. 

Unatoč svim povredama, ut odgovarajuću medicinsku pomoć, djevojka je stabilnog zdravstvenog stanja te se oporavlja. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene