Napad, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/Pixsell)
Napad, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/Pixsell)

Slučaj fizičkog zlostavljanja iz Novog Sada zgrozio je javnost. 24-godišnjak je svoju dvije godine mlađu djevojku brutalno pretukao i mučio. Sjekao joj je lice nožem, polomio rebra, probio joj svojim udarcima pluća...


Đorđe L. (24) brutalno je u Novom Sadu pretukao svoju 22-godišnju djevojku Ivanu F. s kojom je živio u centru grada. Nakon što je napad prijavljen nasilnik je priveden, a određen mu je i pritvor u trajanju 48 sati, a morao je i na saslušanje u tužilaštvu zbog kaznene prijave za obiteljsko nasilje. 

Vezani članci Trojica huligana koja su pretukla starca na terasi kafića u Puli (Screenshot: Ron Biteri/Facebook) Policija uhitila svu trojicu huligana koji su pretukli starca (77) na terasi kafića u Puli, dvojica pronađena u Zagrebu, jedan u Puli Pedofilija, ilustracija (Foto: Getty) Udomio djevojčicu pa ju godinama seksualno zlostavljao: "Tjerao me da ga dodirujem, za nagradu mi poklonio igračku"

U policiji su potvrdili da je osumnjičenom istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj, a naređeno mu je i da napusti stan u kojem su zajedno živjeli, piše Blic. 

Prema neslužbenim informacijama, nesretan događaj se odigrao u utorak, a sve je započelo mladićevom ljubomorom zbog koje je djevojku najprije prebio, a potom se okrenuo i drugim metodama mučenja. 

Đorđe je osumnjičen da je svojoj djevojci, rukama, nogama i drvenom motkom polomio rebra, a došlo je i do proboja njenih pluća. Kada ga je preklinjala da prestane, dodatno se razljutio te je zagrijao peglu s kojom joj je opekao ruke, nakon čega je uzeo i nož te njime ubadao u njene butine. Isjekao joj je i lice.

Pretučena djevojka navodno je sama otišla u  bolnicu i prijavila što se dogodilo, nakon čega je prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Konstatirano je da je djevojka zadobila višestruke prijelome rebara, nagnječenja grudnog koša i plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krvi u plućima. Zadobila je i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda u butine. 

Unatoč svim povredama, ut odgovarajuću medicinsku pomoć, djevojka je stabilnog zdravstvenog stanja te se oporavlja.