Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teški dani

Vučić poslao čudnu poruku te rekao da će sve objasniti: "Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili"

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto: Afp
Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, objavio je tajanstvenu objavu na društvenim mrežama te najavio da će uskoro sve objasniti.

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu kako su pred Srbijom teški dani te poručio da će u narednim danima građani biti upoznati sa svim izazovima koji ih očekuju.

"Teški su dani pred Srbijom. U ovom trenutku nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili u posljednjih 48 sati... Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske", objavio je Vučić profilu buducnostsrbijeav na Instagramu. 

Pročitajte i ovo Akumulacijsko jezero HE Čakovec Vadili ga vatrogasci Šok kod Čakovca: Šetao se pa u akumulacijskom jezeru uočio mrtvaca

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Nestala u utorak VIDEO Obustavljena potraga za malenom Dankom, policija tvrdi: "Ona nije na ovom području"

Vučić je najavio da će u nadolazećim danima upoznati narod Srbije sa svim izazovima koji im predstoje.

Pročitajte i ovo Srušio se most u Baltimoreu - 6 Sve se istražuje Nema nade za pronalazak preživjelih nakon stravične nesreće: Iz potopljenog automobila izvučena dva tijela

"Bit će teško, najteže dosad.Borit ćemo se. Pobjedit će Srbija", poručio je Vučić.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene