Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Majka ubila dijete u mikrovalnoj pećnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
26-godišnja China Arnold, više od godinu dana nakon što je donijela mrtvo tijelo svog jednomjesečnog djeteta u bolnicu, optužena je da je počinila čedomorstvo.

- Imamo razloga vjerovati, na temelju forenzičkih dokaza koji potkrepljuju naše sumnje, da je dijete umrlo tako što je stavljeno u mikrovalnu pećnicu, koja je potom uključena, kaže jedan dužnosnik. 

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Ilustracija Sud rekao mišljenje Majka otišla s društvom u provod i sina s invaliditetom ostavila samog kod kuće: "Imao je opekline od sunca, ubode i bio je uplašen"

Pod sumnjom za čedomorstvo majka je uhićena ubrzo nakon događaja u kolovozu 2005., no ubrzo je oslobođena, dok su istražitelji prikupljali dokaze.

China Arnold, inače, ima još troje djece.  

Da bi skupili vjerodostojne dokaze, istražitelji su se prilično namučili jer nema previše podataka ni zabilješki kako mikrovalna pećnica utjeće na ljudsko tkivo i kakve točno ozljede može izazvati.
 
Službeni uzrok smrti djeteta je visoka temperatura tijela. Izostanak vanjskih ozljeda isključio je mogućnost otvorenog plamena, kipuće vode i sličnih stvari koje bi mogle izazvati temperaturu koja vodi do fatalnih posljedica.

Odvjetnik osumnjičene kaže kako je njegova klijentica zgrožena optužbama, koje u potpunosti odbacuje.  

Tvrdi da su večer prije djetetove smrti njegova klijentica i otac djeteta, Terrel Talley, izašli nakratko, a dijete su povjerili očevoj sestri na čuvanje. Kad se vratila, majka nije primijetila ništa neobićno, sve do sljedećeg jutra kad je dijete zatekla bez svijesti.
  
No, otac djeteta tvrdi da je dijete provjereno odmah pri njihovom dolasku.
 
- Kad sam ušao u kuću moja Paris je spavala i bila je živa. Moja sestra, koja je čuvala dijete, dakle nema ništa s tim, izjavio je terrel Talley.

China Arnold, inače, nije nepoznata polici, no nikada nije bila prijavljena zbog bilo kakvog vida zlostavljanja djece.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene