Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Majka tajkuna koji je pobio obitelj i zapalio dvorac u šoku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Enid Foster, majka Chiristophera Fostera koji je u svom dvorcu ubio suprugu, 15-godišnju kćer, sve životinje, zapalio imanje a potom ubio i sebe, dala je izjavu u kojoj stoji kako nije znala za probleme svoga sina te kako je u šoku.

U kratkoj izjavi Enid Foster dva je puta rekla kako ne može shvatiti ovo što je napravio njezin sin koji je ubio suprugu i kćer prije nego je i sebi oduzeo život.

Pročitajte i ovo Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti"

Rekla je kako ni skim nije razgovarao o svojim financijskim problemima te da nije imao hrabrosti rećiobitelji kako će izgubiti dom.

U izjavi, Enid je odala počast svojoj predivnoj unuci, 15-godišnjoj Kirstie te rekla kako joj je teško shvatiti kako je njezin sin mogao učiniti nešto takvo.

>> Milijunaš pobio obitelj, a vilu zapalio izgradivši priručni naftovod

>> Snimke potvrdile da je Foster zapalio dvorac, ubio obitelj i počinio samoubojstvo

'Ne mogu opravdati što je učinio, ali izgubila sam svoga sina, snahu i predivnu unuku. Christopher ni s kim nije razgovarao i nismo ništa znali o njegovoj financijskoj situaciji stoga je sve ovo još veći šok. Mnogo njegovih prijatelja mi je reklo kako bi mu pomogli da su znali da je u nevolji', stoji u njezinoj izjavi.

Enid je rekla kako su bili bliska obitelj te kako se Christopher najvjerojatnije nije imao hrabrosti suočiti s njima i reći im kako stoje financijski.

Osvrnula se na Kirstie govoreći kako je bila predivna i pametna djevojka koja je bila uspješna u školi i u društvu, a veoma je voljela svoje konje.

2006. godine likvidirana je Fosterova tvrtka Ulva Limited, koja se bavi izradom izolacija za naftne pogone. Foster je završio i na sudu, a sudilo se dvojici muškaraca koje se teretilo da su od njega ucjenom pokušali izvući sto tisuća funti.

Christopherov dug iznosi gotovo 2 milijuna funti i vjeruje se kako je bio ljut što mu je zabranjeno prodavanje kuće bez dozvole vlasti koje se bave bankrotom njegove tvrtke, te ju je stoga zapalio.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene