Obavijesti Video Pretražite Navigacija

FOTO: Milijunaš pobio obitelj, a vilu zapalio izgradivši priručni naftovod

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milijunaš Chris Foster, masakrirao je svoju obitelj, a kako prikazuju snimke nadzornih kamera prvo je pucao u glavu kćerki i to dok je ona sjedila u sobi za računalom.

15-godišnja Kirstie, bila je na chatu kada joj se s leđa prišuljao otac i ubio je.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Slika nije dostupna 'Bio je smiren i nije se žurio' VIDEO: Kako je ludi bogataš zapalio obitelj

Foster je izgradio mrežu cijevi kako bi poplavio vilu naftom i zatim ju zapalio. Cijevi je spojio iz glavnog sistema za grijanje, a sve je to izveo nakon što je ubio svoju kćerku.

Foster je nakon toga otišao u spavaću sobu i ubio suprugu.

50-godišnji milijunaš bio je pod utjecajem velike količine alkohola, a čini se, napio se jer je njegova tvrtka Ulva bankrotirala.

'Pio je cijeli dan, i poslije kad je došao u vilu nastavio je piti. Htio je ubiti svakoga tko mu se našao na putu i uništiti sve što posjeduje', rekao je jedan izvor.

>> VIDEO: Snimke potvrdile da je Foster zapalio dvorac, ubio obitelj i počinio samoubojstvo

>> Dvorac strave: Pronađeno i treće tijelo na izgorjelom imanju milijunaša

Nakon ubojstava zapalio je obiteljsku vilu i na kraju presudio sam sebi.

Policija pretpostavlja kako je Foster obitelji zatajio financijsko stanje u tvrtki kao i da je kuća u kojoj žive zapljenjena.

Foster je ubio i psa ljubimca, koji je spavao ispred ulaznih vrata spavaće sobe. Ubio je još tri psa i odvukao ih u kuću kako bi ih zapalio. Zatim je zapalio vilu, a nakon toga u staji upucao i njihova tri konja.

Policija nije službeno potvrdila uzroke smrti, a još moraju i službeno identificirati treće tijelo, za koje se pretpostavlja da pripada kćeri Kirstie.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene