Svojim životnim stilom koji uključuje oružje, usku odjeću i hrpu novčanica Claudia se rado hvali na društvenim mrežama.


Ima personaliziran ružičasti AK-47,a idol joj je Kim Kardashian - ona je Claudia Ochoa Felix. Navodno je na čelu elitnog tima plaćenih ubojica Los Antrax koji za kartel Sinaloa vrši usluge pogubljenja i osvetničke napade, piše Daily Mail.

Ova 27-godišnjakinja svojim se životnim stilom hvali na društveim mrežama gdje objavljuje fotografije na kojima drži oružje, slika se s leopardom ili se jednostavno šepuri u uskoj odjeći i kupaćim kostima. Na fotografijama su i njena djeca koja u kadi ili na krevetu leže okružena stotinama novačnica.

FOTO Uhićen 'Ujak': Vođa opasnog narkokartela 'Vitezovi templari'

Vezani članci Slika nije dostupna AMERIKANCI BIJESNI: Opaki narkobos pušten iz zatvora 12 godina ranije Slika nije dostupna Najjači meksički narkobos El Chapo 'ubijen u Gvatemali'

Američki obaviještajni izvori kartel Sinaloa nazvali su 'najmoćnijom organizacijom za trgovinu drogom na svijetu'. Smatraju se odgovornima za krijumčarenje većine heroina u SAD.

Los Antrax je tim ubojica koji obavlja prljave poslove za ovaj kartel. Zaduženi su i za sigurnost šefa kartela Ismaela Zambade (66). Na čelu im je prije Claudie bi njezin ljubavnik Jose Rodrigo Arechiga Gaboa (33) koji je uhićen u siječnju.

Claudia ima troje djece s bivšim suprugom , krijumčarem droge, poznatim pod imenom 'El Chavo' Felix.

Unatoč razmetljivom stilu života, uspješno je izbjegavala pozornost javnosti sve dok u svibnju umjesto nje nije ubijena 23-godišnja Yurina Castillo Torres. Prema pisanju lokalnih medija djevojke su nalikovale jedna drugoj i bile iz istog područja.

Unatoč atentatu, Cludia se odbila prikriti pa ju se i dalje može vidjeti u noćnim klubovima. Jedina razlika je što je sada okružena naoružanim muškarcima koji je štite.

Nakon svega ona i dalje negira bilo kakvu povezanost sa zločinačkom organizacijom i kaže da su tvrdnje o njoj 'kukakvičke laži i klevete'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook