Obavijesti Video Pretražite Navigacija
afrička turneja

Lavrov bijesno odbrusio američkom veleposlaniku: "Gledaj svoja posla"

Sergej Lavrov
Sergej Lavrov Foto: Afp
Američki veleposlanik u Južnoj Africi uvjeren da su vlasti slale oružje i streljivo Rusiji u prosincu. Ruski ministar vanjskih poslova poručio mu je da gleda svoja posla.

Sergej Lavrov, ruski ministar vanjskih poslova, osudio je SAD zbog uplitanja u poslove Južne Afrike, a nakon optužbi da je Južna Afrika isporučivala Rusiji oružje i streljivo prošle godine američkom veleposlaniku poručio je da gleda svoja posla.

Pročitajte i ovo Satelitske snimke nuklearne elektrane Zaporižja - 1 Opasno stanje Razotkrivene mračne tajne ukrajinske nuklearke koja je na korak od katastrofe! Radnike drže kao taoce, a oni poručuju : "Bit će puno gore od Fukushime i Černobila"

Američki veleposlanik u Južnoj Africi Reuben Brigety kazao je tamošnjim medijima kako je siguran da je njihova vlada streljivo i oružje ukrcala na ruski teretni brod početkom prosinca prošle godine. 

Pročitajte i ovo Napad na Kijev Dramatični prizori VIDEO Pogledajte kako ruski projektil pada na autocestu prepunu auta: Dva vozača do kraja života pamtit će taj trenutak

"Kladio bih se vlastitim životom da je tvrdnja točna", kazao je veleposlanik, dok je Lavrov rekao da su ruski odnosi s Južnom Afrikom u skladu s međunarodnim pravom, piše CNN.

Lavrov je trenutačno na turneji u Africi kako bi ojačao bilateralne odnose Rusije i afričkih zemalja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene