Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dramatični prizori

VIDEO Pogledajte kako ruski projektil pada na autocestu prepunu auta: Dva vozača do kraja života pamtit će taj trenutak

Na društvenim mrežama pojavio se video na kojem se vidi kako ruski projektil pada na kijevsku autocestu prepunu automobila.

U ponedjeljak je stanovnike Kijeva pogodio još jedan žestok ruski napad.

Ruske balističke rakete ciljale su ukrajinsku prijestolnicu, nekoliko sati nakon uobičajenog noćnog napada na grad dronovima i krstarećim projektilima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Po njega otišla majka Jeziva priča iz Ukrajine: Sašu (15) su iz škole odveli ruski vojnici, danas od stresa ima sijede vlasi

Ruske snage ispalile su taj dan 11 balističkih i krstarećih projektila na Kijev, otkrio je načelnik ukrajinskog stožera Valerij Zalužni, koji je tada poručio da su svi projektili oboreni.  

 

Društvenim mrežama širi se videosnimka na kojoj se vidi projektil kako pada nasred autoceste, za dlaku izbjegavajući dva automobila.

Pročitajte i ovo Napad na Šebekino - 4 Ima ozlijeđenih Ukrajina ponovo granatira Rusiju: "Oštećeni su krovovi zgrade, kuća i škola..."

Pročitajte i ovo Ramzan Kadriov Traži izvanredno stanje u Rusiji "Uskoro ćemo pokazati što znači osveta": Kadirov poručio da su dobili naredbu za početak ofenzive

Dva ukrajinska vozača imaju puno sreće što su preživjeli jer su bili nekoliko centimetara udaljeni od balističkog projektila koji je pao na autocestu u Kijevu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene