Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Koštuničin DSS niječe da pregovara s radikalima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dužnosnici Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislava Koštunice odbacili su u subotu tvrdnju predsjednika Srbije Borisa Tadića da ta stranka razgovara sa Srpskom radikalnom strankom (SRS) o predizbornoj koaliciji.

Andrija Mladenović rekao je za agenciju Beta da je "DSS razgovarao samo s Novom Srbijom (NS) Velimira Ilića o pravljenju koalicije i ni s jednom drugom strankom apsolutno nije bilo razgovora, a sve drugo je propaganda u koju se upustio Tadić".

Pročitajte i ovo Bosna i Hercegovina - 3 samit u Bruxellesu BiH na vratima pristupnih pregovora za ulazak u EU: "Bilo bi lijepo, ali bogami, traje predugo" Predsjednik Zoran Milanović otvaranje pregovora s BiH Predsjednik prozvao Plenkovića: "Ovo je vrhunac njegova dodvoravanja briselskim birokratima"

Zoran Lončar je Beti izjavio da je Tadić iznio grubu neistinu zbog čega bi se trebao javno ispričati građanima.

Upitan da li DSS isključuje mogućnost postizborne koalicije sa SRS-om, on je odgovorio da se za svaku postizbornu koaliciju moraju sačekati rezultati izbora i volja građana.

Predsjednik Srbije i čelnik Demokratske stranke Boris Tadić u razgovoru za vikend izdanje lista "Danas" je rekao da se već dulje odvijaju razgovori o koaliciji izmedju DSS i SRS i izrazio nadu da ona neće biti formirana već da će rezultati izvanrednih parlamentarnih izbora zakazanih za 11. svibnja potvrditi europsku orijentaciju Srbije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene